Sobre nosaltres

Som un equip humà especialitzat en projectes i obres a mida amb vidre, acer inoxidable i tancaments d’alumini i PVC que oferim solucions a mida per a particulars i per empreses.

Realitzem projectes d’obra nova, reforma i rehabilitacions per a llars, botigues, oficines, hotels, restaurants, escoles i tots aquells espais que necessitin algun dels productes que podem oferir.

La capacitat de col·laboració amb altres industrials, proveïdors, marques i l’experiència de més de 20 anys en el sector ens permeten dur a terme dissenys a mida treballant amb materials de màxima qualitat per qualsevol necessitat dels nostres clients i els seus projectes.

Escoltem, estudiem i ens adaptem a cada projecte a desenvolupar per treballar colze a colze amb el nostre client tenint en compte els seus objectius, pressupost i condicionants d’aquest per donar forma i el resultat desitjat a qualsevol proposta.

La nostra diferència, la disponibilitat de marques i el detall i cura amb la qual tractem i dediquem cada projecte.

Serveis

  • Tancaments i decoració d’interior i exterior amb vidre
  • Fusteria de PVC i Alumini
  • Persianes i automatització de persianes
  • Mosquiteres
  • Mampares de Bany
  • Baranes interiors i exteriors amb vidre i alumini o acer inoxidable.

Som un equip expert

Especialistes en vidre, fusteria d’alumini i PVC, mampares i persianes.

Particulars i empreses

Col·laborem en projectes d’obra nova, reforma i rehabilitacions per a llars, botigues, oficines, hotels, restaurants, escoles, etc.

Treballem a mida

Explica’ns el teu projecte i t’assessorem. Ens adaptem a les teves necessitats i pressupost.

T’ho posem fàcil

Col·laborem amb arquitectes, interioristes, paletes i electricistes que podem incorporar en el projecte, en cas que fos necessari.

Menú